I danas pada snijeg, za vikend suho, ali još hladnije

U četvrtak i petak gotovo posvuda će biti promjenjivo s kišnjim razdobljima, a ponegdje u gorskim krajevima padat će snijeg. Smirivanje vremena očekuje se u subotu, ali i daljnji pad temperature.

23.10.2014.
10:44
VOYO logo

Prema podacima s DHMZ-a, na Sljemenu i danas pada snijeg i ima ga tri centimetra. Na Zavižanu i u Begovom Razdolju izmjereno je četiri centimetra snijega.

Tijekom četvrtka će u kopnenim područjima biti pretežno, a na Jadranu promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Kiša povremeno u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, glavninom u drugome dijelu dana i u noći na petak. U Lici i Gorskome kotaru mjestimice snijeg. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni i sjeverni, u gorju sjeveroistočni, poslijepodne i osobito navečer ponegdje u sjeverozapadnim i gorskim područjima i jak s olujnim udarima. Temperatura zraka uglavnom od 6 do 11, na Jadranu između 12 i 17°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak će u unutrašnjosti i ponegdje na sjevernom Jadranu biti pretežno oblačno povremeno s kišom, poglavito u prvome dijelu dana. Vjetar slab i umjeren, u noći i prijepodne ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, moguće mjestimice i s olujnim udarima. Na Jadranu će biti pretežno sunčano, uz umjerenu do jaku, a ponegdje i olujnu buru. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom između 5 i 10. Na Jadranu jutarnja od 7 do 12, a najviša dnevna 12 do 18 °C.

Suhi vikend

Subota će biti oblačna, a u nedjelju će biti uglavnom suho te sunčanije, ujutro uz maglu, ponegdje i mraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranu će do kraja tjedna biti sunčanije, ali razmjerno vjetrovito uz buru i sjeverozapadnjak.

Temperatura će za vikend dodatno pasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), zbog bure.

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Lici, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Slavoniji i središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, dok magle ima mjestimice u Lici na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo