Provjerite prije putovanja /

I danas moguće gužve u smjeru mora: doznajte gdje bi moglo doći do zastoja

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatski autoklub obavještava da se tijekom cijelog dana očekuje pojačan priljev vozila, usporena vožnja i mogući zastoji

2.7.2017.
10:08
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Promet je srednje gust na glavnim cestovnim pravcima, a povremeno je pojačan na autocestama A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2, u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba.

Tijekom cijeloga dana očekuje se pojačan priljev vozila, te usporena vožnja i mogući zastoji na cestama iz unutrašnjosti u smjeru mora, u Istri, te duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, na graničnim prijelazima, te trajektnim lukama i pristaništima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac.

Zbog radova i gustog prometa u smjeru GP Gruškovje (Macelj) na izlazu iz Slovenije dolazi do povremenih zastoja. Vozače molimo za strpljenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. Vozače se moli za strpljenje i razumijevanje.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

U prekidu je trajektna linija Mali Lošinj - Premuda - Silba - Olib - Ist - Zadar.

Ostali trajekti i svi katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje na cestama možete pratiti na stranicama Hrvatskog autokluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo