MALA NAM JE TO UTJEHA / Hrvatski 'krvnik' Stark izbačen s liste!

Image
Foto: PIXSELL

Za Wolfganga Starka, suca koji je drastično oštetio Hrvatsku u susretu sa Španjolskom, Euro je završen. Nijemac je zbog propusta baš u toj utakmici eliminiran s liste arbitara koji će suditi u nokaut fazi, no mala je to utjeha hrvatskim navijačima.

21.6.2012.
10:16
PIXSELL
VOYO logo

Za njemačkog suca Wolfganga Starka Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj završilo je prije vremena. UEFA je 42-godišnjeg bankara iz Ergoldinga izostavila s liste sudaca koji će dijeliti pravdu u utakmicama nokaut faze, javljaju njemački mediji.

Stark je od sudačke organizacije dobio dobre kritike za suđenje u utakmici između Poljske i Rusije, no potpuno je podbacio u susretu Hrvatske i Španjolske nakon čega je bio žestoko kritiziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Struka Nijemcu zamjera dva nedosuđena jedanaesterca (oba za 'Vatrene' - na Mandžukiću i Ćorluki), pa se šef sudaca Pierluigi Collina po kratkom postupku 'riješio' Starka, no mala je to utjeha hrvatskim navijačima.

Na UEFA-inom popisu za četvrtfinale su Englez Howard Webb (Češka - Portugal u Varšavi), Slovenac Damir Skomina (Njemačka - Grčka u Gdanjsku), Talijan Nicola Rizzoli (Španjolska - Francuska u Donjecku) te Portugalac Pedro Proença (Engleska - Italija u Kijevu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo