tradicionalna jela /

Hrvatski jelovnik kojemu nedostaje pravopis: evo što će Vučić i ostali večerati na Pantovčaku, 'radić' sigurno neće

Image
Foto: Vijesti.hr / Igor Soban/PIXSELL

Jelovnik s Pantovčaka dokazuje kako će uživati u tradicionalnim delicijama, bez obzira što je jelovnik prepun grešaka

12.2.2018.
13:16
Vijesti.hr / Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u dugoočekivani posjet Hrvatskoj koji bi trebao ublažiti napetosti u odnosima dviju država, ali je prije toga ukazao i na neka raizlaženja među glavnim kreatorima hrvatske vanjske politike.

Vučića je u u posjet prije dva tjedna pozvala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, sa željom da dvije države "nadiđu prijepore i događaje koji nas drže taocima prošlosti i time otvore novu stranicu u odnosima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u međuvremenu, jelovnik s Pantovčaka dokazuje kako će uživati u tradicionalnim delicijama, bez obzira što je jelovnik prepun grešaka. Razmaci između zareza, primjerice, ne postoje, te će gosti moći kušati i "radić" salatu, očito noviju vrstu radiča. 'S' i 'sa' također su nepoznanica za ovaj hrvatski jelovnik. 

Image
Foto: Vijesti.hr

(Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvanike će tako najprije dočekati hladna plata koja se sastoji od šunke, kulena, pršuta i hrena, a uz to će tijekom predjela uživati i u siru s vrhnjem te pilećim jetricama i šampinjonima sa žara. Potom na red stiže zagorska juha, pa izbor od tri glavna jela. U svakom slučaju, gladni neće ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo