bez lijepih riječi / Hrvatska bruji o uhićenjima u koncernu Agrokor: poslušajte komentare ogorčenih stanovnika Lijepe naše

Cijela Hrvatska bruji o uhićenjima vezanim uz tvrtku za koju su mislili da je nedodirljiva. pa čak i sada kada je Vlada preuzela upravljanje nad Agrokorom. Što o svemu misle građani i komu je u cijeloj priči žao Todorića?

16.10.2017.
19:25
VOYO logo

Da smo danas na Kamenitim vratima zamolili nekog da se pomoli za obitelj Todorić, ni među vjernicima ne bi lako našli nekog tko bi to rado učinio. Narod je ogorčen!

"To mi je prestrašno. Sama činjenica da je došlo do toga", samo je jedan od komentara građana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina komentira kako je sve što je u pretresima moglo biti zanimljivo već odavno sklonjeno. Uhićenja su, kaže većina, samo predstava za ogorčene građane. 

"Kod nas nikad nitko nije osuđen. Mali čovjek je uvijek osuđen, a veliki nisu nikada. Sramota što se to desilo jer se to znalo unatrag xx godina", dodaje još jedan građanin Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagledali smo se, kažu, afera kamiona, aviona i milijuna, ali onih koji su odgovarali – baš i nismo. Neki građani nisu za zatvorske kazne. Treba ih, ako se dokaže krivnja- mučiti ekonomski. 

"Da se njima svima da po tri tisuće kuna plaće kak su i ovi imali koji su radili i nek se onda manikiraju i nek uživaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ti koji su i dalje za Agrokor - što će ljudi, čuvaju svoj posao. Teško ga je danas naći. Neki se ni ne usude komentirati cijeli slučaj. 

"Nemojte me pitati jer ne smijem komentirati ništa", rekla nam je jedna radnica na kiosku Tiska. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima pak onih koji smiju i koji uobičajeno to rade - ali danas na društvenim mrežama od naših celebrityja i poznatih faca ni slova. Da se ne bi slučajno zamjerili Jani ili Konzumu. Tko će pogurati njihove nove albume, turneje i čime se već sve bave.  

"On je kupio sve i svakoga koga je mogao kupiti i to je odraz naše cijele države i pravosuđa", smatra jedan građanin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I opet se tako vraćamo na malog čovjeka, onoga s dušom. Jedan od onih koji iskreno suosjeća s Todorićem njegov je brico. Stolac na kojem je gazda svakog jutra sjedio prazan je. U njega Todorić nije sjeo tjedan dana. 

"Zadnji put je bio raspoložen, super. Reko je da je bio u Londonu, a gdje je sada, još uvijek ne znam. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koju kunu bakšiša i poneku lijepu riječ nije zaboravio. 

"Pa to je za mene katastrofa. Meni ga je jako žao. Ne znam, ne znam što da kažem. Ja sam tužan zbog njega što mu se sve to događa, sad dal je on kriv ili nije kriv, ne bih se miješao", kaže frizer Zoran Dačić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali život ide dalje. Najbolje je sve okrenuti na šalu. Kad god da se Ivica Todorić vrati - za njega je ovdje sve spremno. 

"I dalje ga, bez obzira što je sad na godišnjem odmoru, čeka njegova četka", zaključio je Zoran.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo