IGRAJTE ZA NJU, NAŠU VOLJENU / Hrvati bi se odrekli plaće do kraja života za titulu!?

Image
Foto: RTL|M.Kojundžić

Istraživanje jedne britanske tvrtke pokazuje da bi četiri posto hrvatskih navijača bilo spremno odreći se plaće do kraja života ako bi 'Vatreni' osvojili europski naslov u Poljskoj i Ukrajini.

24.5.2012.
10:09
RTL|M.Kojundžić
VOYO logo

Posljednji rezultati istraživanja jedne britanske tvrtke, koja se bavi ispipavanjem pulsa navijača, pokazuju da bi četiri posto navijača 'Vatrenih' bilo spremno ne primiti ni kune plaće do kraja života, ako Hrvatska osvoji Europsko prvenstvo.

Pored toga, istraživanje je otkrilo niz zanimljivih statistika i brojki koje se vrte oko EURA. Na primjer, čak 25 posto engleskih navijača navijalo bi za irsku reprezentaciju ukoliko 'Gordi Albion' ispadne prije od Iraca, no s druge strane, čak 61% irskih navijača najviše od svega želi pobjedu upravo nad Englezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65% Engleza najviše, pak, želi slavlje protiv Nijemaca, koji su nakon Bayernovog poraza od Chelseaja u finalu Lige prvaka malo frustrirani čak i na svoj 'Elf'.

15% svih navijača vjeruje kako će poljski nogometaši biti najveće iznenađenje prvenstva, dok Poljaci smatraju da će to biti Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj jedan pomalo bizaran podatak, 53% švedskih navijača nikad nije pustilo suzu nakon utakmice svoje nacionalne momčad (bilo zbog poraza ili pobjede).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo