I to je moguće / Hrvat ostavio Srbinu neočekivanu poruku na automobilu: parkirao auto u Splitu pa ga dočekalo iznenađenje

Image
Foto: Facebook/Dusan Zeka Aleksic

Automobil kragujevačkih registarskih oznaka jednog je Splićanina podsjetio na lijepe trenutke njegove mladosti, zbog čega je vlasniku odlučio ostaviti iskrenu i toplu poruku.

31.7.2017.
8:35
Facebook/Dusan Zeka Aleksic
VOYO logo

Na Facebook profilu jednog korisnika jučer je osvanula fotografija poruke koju je pronašao na svom automobilu parkiranom u Splitu. 

Budući da je u pitanju automobil kragujevačkih registarskih oznaka, jednog je Splićanina to podsjetilo na lijepe trenutke njegove mladosti, zbog čega mu je odlučio ostaviti iskrenu i toplu poruku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš mi je drago što vidim auto iz Kragujevca, grada gdje sam nekad živio-stanovao u ulici JNA (ne znam kako se sada zove), u onoj zgradi na početku ulice s lijeve strane pored pruge za Kraljevo odakle je moj ćale (majka je iz ovog grada). Želim vam dobar provod u Splitu gradu nekad pobratimu", stoji u poruci.

I neki korisnici podijelili su svoje oduševljenje u komentarima, pa tako jedan od njih ima jednostavan zaključak: "Vidite kako nije teško biti čovjek, svaka čast."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo