'dosta je bio na suhom' /

Horvatinčić spreman ponovno isploviti: kupuje novu jahtu, trenutno je u završnoj fazi razgledavanja plovila

Image
Foto: PIXSELL

Cijena mu se nije baš svidjela, dva milijuna eura učinilo mu se puno za dobro očuvani, ali ipak korišteni brod, no vlasnik nije popustio ni centa, pa je Horvatinčić nastavio potragu za primjerenim plovilom

3.10.2017.
9:12
PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanjima Slobodne Dalmacije, hrvatski poduzetnik Tomislav Horvatinčić trenutno je u završnoj fazi razgledavanja novih brodova, a jedan od pogledanih planira i kupiti.

Horvatinčić je prije nekoliko dana viđen u talijanskoj luci Rapallo, pokraj Genove, kako obilazi motorne brodove, pri čemu mu je za oko posebno zapela polovna jahta "San Lorenzo 82". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

Zagrebački poduzetnik, tvrdi Slobodna Dalmacija, osobno je bio na brodu i s gazdom pregovarao o uvjetima kupnje. Cijena mu se nije baš svidjela, dva milijuna eura učinilo mu se puno za dobro očuvani, ali ipak korišteni brod, no vlasnik nije popustio ni centa, pa je Horvatinčić nastavio potragu za primjerenim plovilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, znatno većim od 12-metarskog glisera kojim je ispred Primoštena praktički prepolovio jedrilicu bračnoga para Salpietro i usmrtio ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo