Holy: Neugodno sam iznenađena rezultatima

28.12.2014.
21:09
VOYO logo

"Moram priznati da su me neugodno iznenadili rezultati izlaznih anketa. Prilično su me zabrinuli. Drago mi je da je prema prvim rezultatima DIP-a situacija nešto bolja. Nadam se da će konačni rezultati biti bolji za Ivu Josipovića", kazala je.

Upitana što misli da je kumovalo ovakvim rezultatima, Holy je izjavila: "Djelomičan razlog slaba je izlaznosti, što uvijek na ruku više ide HDZ-u i HDZ-ovim kandidatima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da birači imaju svoju glavu i da na svakim izborima odlučuju se za one koje smatraju najboljima. Nadam se da će se u drugom krugu informirati o programima i vidjeti da je program Ive Josipovića daleko bolji i više usmjeren na stvarne ovlasti predsjedničke funkcije nego što je to program HDZ-ove kandidatkinje", komentirala je za RTL Holy što očekuje od drugog kruga.

Građani razočarani političarima i strankama

Holy je naglasila da iznenađujuće veliku potporu donedavno anonimnom Ivanu Viliboru Sinčiću tumači tako što smatra da su se građani zasitili postojećih političkih stranaka i političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da su građani općenito razočearani strankama i političarima u Hrvatskoj. Ovo je rezultat jednog općeg dojma o politici u Hrvatskoj", komentirala je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo