škola hokeja / Hokej - jedan naziv, dva sporta, u dva godišnja doba

Image

Hokej na travi i dvoranski hokej. U proljeće, ljeto i jesen hokej se igra na otvorenom, na travi i to umjetnoj. Tokom zime, hokej se igra u dvorani

22.9.2017.
17:35
VOYO logo

Krenuli su upisi u školu hokeja HK Trešnjevka. Zainteresirani se mogu učlaniti u klub i krenuti s prvim treninzima, a ubrzo će moći i nastupiti na natjecanjima i utakmicama.  U hokeju to ide vrlo brzo, svi igraju i svi se zabavljaju.

Upisi djece su za godišta od 2001. - 2011., veliki je raspon, jer je puno kategorija u kojima imamo potrebu za novim članovima i popunjavanjem ekipa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokej na travi je ekipni sport za djevojčice i dječake. Djevojčice i dječaci treniraju zajedno, natjecati se mogu miješano, a mogu i zasebno. Ekipni sport ima razne vidiljive i nevidljive prednosti socijalizacije i međusobne interakcije.

Naš sport je spoj intenzivne sportske aktivnosti i vještine kontroliranja loptice. Oba aspekta daju posebnu draž i stalni izazov u treningu i natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokejem se amaterski možete baviti cijeli život što uvelike pridonosi vašem zdravlju. 

Hokej klub Trešnjevka svojim članovima pruža mogućnost treniranja i  natjecanja, inozemna putovanja na hokejske turnire i zimovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Školu hokeja HK Trešnjevka provodi na sljedećim lokacijama:
– Zagrebački hokejski centar, Zagorska 5; utorak i četvrtak 17.30 – 19.00 sati
– OŠ Petra Zrinskog, Krajiška 9; ponedjeljak i srijeda 17.30 – 18.30 sati
– OŠ Mladost, Karamanov prilaz 3; utorak 19.00 – 20.00, petak 18.00 – 19.00 sati

Kup Trešnjevka, 23.9.2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo vas na dječji hokejski turnir za mlađe pionire/ke i pionire koji će se održati na Zagrebačkom hokejskom centru, Zagorska 5. Turnir kreće od 8.00 sati i trajati će do 12.30 kada će biti podjela pehara za najuspješnije ekipe u svojim kategorijama.
Dođite i uvjerite se u ljepotu ovog sporta, njegove kulture i duha volonterizma roditelja koji zajedno pomažu radu i promociji kluba(ova).

Kontakt trenera i voditelja škole hokeja HK Trešnjevka: Goran Jamičić (091 19 22 474)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo