Hoće li Mirela Holy napustiti stranku?

Saborska zastupnica i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode poslala je takvu poruku, ukoliko se ne osnuje Nacionalna parkovna agencija.

20.4.2013.
19:19
VOYO logo

"Moram se malo detaljnije upoznati s tom problematikom. Bilo bi mi jako žao da se to dogodi. Ne vidim razloga da Mirela izlazi iz SDP-a. Razgovarat ću s njom po 100. put jer 100 puta bogami jesam razgovarao", rekao je premijer.

Milanović se osvrnuo i na kritike zbog spore i glomazne birokracije te je poručio: "Rušimo barijere, uvodimo reda. Kad imate sustav fiskalizacije u kojem se zna sudbina svakog računa, onda to nekim ljudima smeta, neki to doživljavaju kao porezni teror. Ja to doživljavam kao red i zakon. I to je jedina razlika među nama u Hrvatskoj - oni koji su za red, a to je teži put, i oni koji su za muljanje i brljanje", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržavajući ekološku akciju 'Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš' premijer je s ministrima čistio u zagrebačkoj Dubravi i poručio: "Zelenu čistku vidim kao početak čišćenja korupcije u Zagrebu".

"Ovo vidim i kao početak čistke Zagreba od korupcije prije svega u gradskoj upravi. Tko to vidi kao problem, a vjerujem da to vidi većina ljudi, neka izađe na izbore i neka podrži europski Zagreb, a tko želi da i dalje bude ovako - da se kupuju sitni interesi, da se kupuju određene grupice birača, a drugi apatično sjede doma, a neka ostanu doma. Ja neću ostati doma", istaknuo je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo