u samo 4 mjeseca / Kadroviranje u Fondu za zaštitu okoliša: HNS-ovac zaposlio 9 kolega i suprugu stranačkog načelnika

Image

u samo četiri mjeseca radno mjesto putem javnih natječaja pronašlo je devetero HNS-ovaca

12.1.2019.
16:42
VOYO logo

Ne prestaju pristizati nove informacije o stranačkom zapošljavanju u Fondu za zaštitu okoliša, gdje je od rujna 2017. godine na čelu HNS-ovac Dubravko Ponoš.

U Fondu za zaštitu okoliša od ožujka do srpnja 2018. godine, dakle u samo četiri mjeseca, radno mjesto putem javnih natječaja pronašlo je devetero članova Hrvatske narodne stranke te jedna supruga HNS-ova načelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Četvero HNS-ovaca koji su posao u Fondu dobili u ožujku prošle godine je Ivan Nekvapil, član HNS-a Sisačko-moslavačke županije koji je u Fondu zaposlen na radnom mjestu inženjera suradnika. Nakon njega, na istom je natječaju posao u ovoj instituciji dobilo još troje članova navedene stranke: Ana Matan Biščević, članica aktivna u karlovačkom ogranku, zatim Berislav Ratkajec iz Svetog Ivana Zeline, kao i Perica Novosel iz općine Bistra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi val zapošljavanja HNS-ovaca u Fondu za zaštitu okoliša bio je se 25. svibnja 2018. godine, kad je radno mjesto pronašlo četvero članova HNS-a te Petra Tomašinjak Šplajt, supruga načelnika Kumrovca Roberta Šplajta, piše Jutarnji list.

Tomašinjak Šplajt zaposlena je na radnom mjestu administratorice u Službi za kadrovske i opće poslove, no osim nje, u svibnju prošle godine posao u Fondu dobio je i HNS-ovac Robert Nikolić, Tomislav Vidović iz zagrebačkog ogranka stranke, Diana Širanović te Žarko Latković, koji je u HNS došao iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srpnju iste godine na radnom mjestu višeg samostalnog inženjera u Fondu je zaposlen i Srđan Višnić, član navedene stranke iz Karlovca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo