Drama kod Cetingrada /

Mladić u šumi propao u jamu od 12 metara, izvlačio ga HGSS

Image
Foto: PU Karlovačka

Riječ je o migrantu koji je bio u društvu još njih trojice. Privela ih je policija

25.6.2024.
9:07
PU Karlovačka
VOYO logo

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja zajedno s graničnim policajcima jučer su bili u akciji spašavanja migranta koji je u šumskom području kod Cetingrada upao u jamu duboku 12 metara.

Image
Foto: PU Karlovačka

Dogodilo se to poslijepodne kod Šiljkovače, gdje su policijski službenici Postaje granične policije tijekom obavljanja redovnih zadaća zatekli četiri strana državljanina, od kojih je jedan upao u otvor u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su priskočili u pomoć te, budući da je spašavanje iziskivalo stručnu pomoć, na teren su pozvani i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Zajedničkom je akcijom spašavanja mladić, koji se zaustavio na 5 metara dubine, izvučen te mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja, a potom je prevezen na daljnji liječnički pregled u zdravstvenu ustanovu. 

Image
Foto: PU Karlovačka

"Preostaloj trojici stranih državljana nije bila potrebna medicinska pomoć te su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, a kamo će biti prevezen i ozlijeđeni mladić po otpustu iz zdravstvene ustanove", rekli su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Česi su nas počastili s mršava dva boda. HGSS-ovci će ih od sada skidati s Biokova samo ako plate

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo