NAKON VELIKE POTRAGE /

HGSS pronašao mrtvu Amerikanku. Nestala je na području Klisa prije tri tjedna

Image
Foto: HGSS

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani uz nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intezivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području

10.10.2024.
14:40
HGSS
VOYO logo

Uz pomoć potražnih K9 timova, ovog četvrtka oko podne okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa, točnije na Kočinjem brdu. HGSS je objavio da su je pronašli mrtvu.

Još 19. rujna zaprimljena je informacija o nestanku Nadie Aleotti Young, rođene 1974. godine, kada je HGSS izašao na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KGSS

"Pretražen je velik teritorij između Klisa i Konjskog, uz veliki angažman brojnih članova Stanice Split, vanjskih suradnika ispostava, K9 timova, pilota bespilotnih letjelica, kao i pripadnika MUP-a te vatrogasaca", naveli su iz HGSS-a.

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani uz nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intezivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području, šireći područje potrage. Na terenu su protekla dva dana bili potražni timovi iz Splita, Zadra, Makarske i Orebića čija je pretraga okončala ovu iznimno zahtjevnu višetjednu potragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pronalaska tijela djelatnici MUP-a obavili su očevid.

POGLEDAJTE VIDEO Dan nakon nesreće: Pet vagona cisterni teretnog vlaka iskočilo je iz tračnica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo