VIJEĆE STANICA ODLUČILO / HGSS-ovci imaju novog šefa: Povjerenje je ukazano Josipu Brozičeviću koji već 19 godina radi kao spašavatelj

Image
Foto: HGSS

Predstavnici svih Stanica na ovom Vijeću, i prije svega kolege, prepoznali su vrijedan, stručan i odgovoran 19-godišnji Josipov spašavateljski staž pa tako snažna podrška iz cijele Hrvatske nije bila upitna

4.12.2022.
16:27
HGSS
VOYO logo

Odlukom Vijeća Stanica HGSS-a, za novog pročelnika Hrvatske gorske službe spašavanja u subotu je u Gospiću izabran Josip Brozičević, koji je na toj volonterskoj dužnosti zamijenio prethodnog pročelnika Josipa Granića, izvijestio je u nedjelju HGSS.

Jučer, 3. prosinca, održano je Vijeće Stanica u Gospiću. Josip Brozičević, dosadašnji dopročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja, izabran je za novog pročelnika Službe", priopćio je HGSS. Vijeće Stanica HGSS-a, koje čine predstavnici 25 Stanica u Hrvatskoj, dalo je povjerenje Josipu Brozičeviću za ovu odgovornu, moralnu, volontersku i nadasve časnu dužnost", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici svih Stanica na ovom Vijeću, i prije svega kolege, prepoznali su vrijedan, stručan i odgovoran 19-godišnji Josipov spašavateljski staž pa tako snažna podrška iz cijele Hrvatske nije bila upitna, dodaje se.

"Temelj i najveća vrijednost Hrvatske gorske službe spašavanja su njeni ljudi, koji više od 70 godina nesebično daju cijelog sebe samo s jednim ciljem, a to je spasiti ljudski život. Nemali broj puta to su i učinili kada nije mogao nitko drugi. Uz tako motivirane i stručne kolege i podršku matične Stanice kao i podršku svih ostalih Stanica obavljati ovu odgovornu i časnu funkciju biti će sigurno jednostavnije i lakše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi pročelnik zahvalio je kolegama na podršci te istaknuo da jedino zajedno, uz međusobno uvažavanje, podršku i poštivanje možemo biti još bolji i realizirati zadane strateške ciljeve Službe.

Brozičević je zamijenio Josipa Granića, koji je dužnost pročelnika obnašao prethodne četiri godine, a od sada obnaša funkciju izvršnog pročelnika. Za dopročelnika Službe izabran je Marko Rakovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo