novi šef oporbe /

HDZ-u nijedan od SDP-ovih kandidata ne predstavlja opasnost: veću prijetnju vide u Miljeniću i Piculi

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Smatraju da je HDZ sam sebi najveća opasnost i da jedino HDZ može trenutačno naštetiti HDZ-u, ako budu, dok su na vlasti, vukli krive poteze ili donosili loše odluke

23.11.2016.
8:40
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

U Predsjedništvu HDZ-a smatraju da im nijedan kandidat za šefa SDP-a, bio izabran DavorBernardić ili RankoOstojić, ne predstavlja opasnost u budućim političkim utakmicama.

Štoviše, smatraju da je HDZ sam sebi najveća opasnost i da jedino HDZ može trenutačno naštetiti HDZ-u, ako budu, dok su na vlasti, vukli krive poteze ili donosili loše odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, oni koji su se upustili u analizu izbora u SDP-u kažu da bi za HDZ “opasnija” rješenja bila da su favoriti tih izbora OrsatMiljenić ili ToninoPicula. Budući da su obojica otpala nakon prvog kruga izbora, u DavoruBernardiću ni u RankuOstojiću za HDZ ne vide nikakvu opasnost.

"Bernardić je mlad čovjek, ali još nezreo da na idućim izborima parira Andreju Plenkoviću. Ranko Ostojić je pravi predstavnik starih, prokomunističkih struktura, jednako je sirov kao što je bio i Zoran Milanović, pa bi njegov izbor bio najbolje rješenje za HDZ jer SDP bi s njim sasvim potonuo. Bernardić ima šanse pokazati potencijal i politički će sazreti, ali mislim da mu do pune zrelosti nedostaje još barem desetak godina", smatra izvor iz vrha HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako svi misle da je Davor Bernardić pobjednik, u stožeru Ranka Ostojića se ne predaju, a cilj im je povećati odaziv u subotu, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo