PLENKOVIĆ VEĆ SATIMA SASTANČI U SABORU, A PERNAR TVRDI: / 'Bio sam u njihovom klubu, HDZ-ovci su mi priznali da nemaju većinu'

Image
2.5.2017.
15:32
VOYO logo

Iako se prijepodne neslužbeno moglo čuti kako će premijer izići na hodnik i dati novinarima izjavu, to se do sada još nije dogodilo.

U prostorije kluba tako cijeloga dana ulaze i izlaze kako zastupnici HDZ-a tako i HDZ-ovi ministri u vladi. Odmah ujutro s premijerom se sastao od Mosta i oporbe prozivani ministar financija Zdravko Marić. Viđeni su tamo i ministrica gospodarstva i potpredsjednica vlade Martina Dalić, ministrica kulture Nina Obuljen, ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima se oko podneva u ime HDZ-a obratio potpredsjednik Sabora Željko Reiner koji je, komentirajući aktualnu krizu vlasti, kazao kako trenutno uopće nije važno ima li HDZ većinu u Saboru te da je ključni problem to što postoji većina koja želi opozvati predsjednika Sabora koji ne želi otići.

REINER ŠOKIRAO NOVINARE: ‘Ima li HDZ većinu u Saboru? Ma to u ovom trenutku uopće nije važno!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, rekao je novinarima u Saboru da je kratko bio u Klubu HDZ-a te da mu je jedan od njihovih zastupnika rekao da još nemaju parlamentarnu većinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo