HDZ-OV ŽUPAN PROGOVORIO O OPTUŽBAMA: 'Nisam udario ženu, podlegla je manipulatorima iz suprotnih političkih tabora'

Image
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je posljednjih dana prozivan zbog zlostavljanja supruge Mare, progovorio je o optužbama koje mu je njegova gospođa stavila na teret.

9.10.2017.
8:28
Dusan Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

"To su pitanja koja duboko zadiru u moju privatnu intimu i obiteljski život. Nadam se da ćete razumjeti, ali ne mogu odgovoriti na njih u obliku kako se eventualno očekuje. Pogotovo ne mislim odgovarati na tragikomične i degutantne objede o trudnim ljubavnicama i tome slično. Razlog tome je što, zbog niza dezinformacija koje su se proteklih dana pojavljivale u medijima, želim zaštititi dostojanstvo svoje obitelji, djece, unučadi, pa i svoje supruge", kazao je Tomašević prvi put progovorivši za medije.

Image
POLICIJA PODIGLA KAZNENU PRIJAVU PROTIV NASILNOG HDZ-ovog ŽUPANA: /

Zabranili su mu približavanje supruzi i oduzeli oružje

Image
POLICIJA PODIGLA KAZNENU PRIJAVU PROTIV NASILNOG HDZ-ovog ŽUPANA: /

Zabranili su mu približavanje supruzi i oduzeli oružje

Pritom je naglasio kako žali što je supruga krizu u njihovu braku, koja postoji, odlučila riješiti putem medija. Odbacio je njezine navode te naveo kako su njihove razmirice bile isključivo verbalnog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lekcije dijele oni koji i sami imaju brakove koji nisu uzorni'

"Ne želim ulaziti u njihov sadržaj jer ne postoji opravdan interes javnosti za to. Ono važno je činjenica da nisam udario svoju suprugu i niti bih to ikada učinio. Da sam se bilo kada tako ponašao uvjeren sam da iza sebe u ovim proteklim danima ne bih imao potporu svoje djece, a ja je, Bogu hvala, imam", kazao je za Jutarnji list Tomašević.

Požeško-slavonski župan tvrdi kako je posljednjih dana o njemu i njegovu braku izrečeno mnogo laži, pa tako odbacuje i da je udario suprugu iako su joj u bolnici dijagnosticirane ozljede zbog kojih je kazneno prijavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam, nisam bio nasilan. Stoga nije korektno tendenciozno tumačiti neprovjerene informacije pa čak i liječnički nalaz supruge koji potvrđuje moje riječi, a ne suprotno kako se nastoji prikazati. Vjerujem da je sada svega svjesna i moja supruga i mislim da je podlegla manipulatorima iz suprotnih političkih tabora. Onih koji su zbog izbornog gubitništva duboko frustrirani i pokušavaju prizemnim putem ostvariti ono što ne mogu legalnim političkim procesom. Apsurd je i to da neki opozicijski političari pokušavaju dijeliti lekcije o moralu i ćudoređu u mojoj obitelji, a sami imaju u svom životu po nekoliko brakova koji su sve samo ne moralni i uzorni", rekao je Tomašević ne želeći konkretno reći na koje političare misli, a svoju situaciju odlučio je prepustiti pravosudnim tijelima.

HDZ-ov ŽUPAN KOJI JE TUKAO SUPRUGU NE ŽELI DATI OSTAVKU: HDZ u panici, totalno su nemoćni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od ostavke

Požeško-slavonski župan navodi kako će svoju nevinost dokazati pred nadležnim tijelima te tvrdi kako su prijave protiv njega rezultat uobičajenog rada policije.

Kad je riječ o oružju koje mu je oduzeto, ističe kako je ono legalno. "Radi se o lovačkoj puški, a ja sam lovac. Pa, iako znam da pravno nisam u pravu, čak i pištolj za koji nemam dozvolu jer sam ga dobio na poklon u Domovinskom ratu i previdom zbog protoka vremena zaboravio", kaže Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavku ne kani dati. "Ne bježim od takvog čina ako za njega postoje razlozi. No, davanje ostavke zbog dezinformacija, manipulacija i medijskog pritiska koji je išao u tom smislu smatram neodgovornim prema instituciji župana, istini i prije svega biračima koji su me ogromnom većinom glasova dva puta birali na dužnost. Nadam se da će vrlo brzo kada se dokaže da su to bile zlonamjerne konstrukcije i nepotkrijepljene histerije isto biti i prezentirano hrvatskoj javnosti", zaključio je Tomašević.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo