lakše tjelesne ozljede /

HDZ-ov požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja: njegova supruga noćas zatražila pomoć u bolnici

Image
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL

Prema do sada raspoloživim informacijama Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, noćas je zatražila pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Požegi

3.10.2017.
11:37
Dusan Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) priveden je jutros u požešku policiju zbog obiteljskog nasilja, javlja Net.hr.

Policija trenutno ne daje informacije kad je u pitanju obiteljsko nasilje, zbog zaštite žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema do sada raspoloživim informacijama Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, noćas je zatražila pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Navodno su u pitanju lakše  tjelesne ozljede, piše Net.hr.

Tomašević je za župana požeško-slavonskog izabran 2013. godine i ponovno na izborima u lipnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veljači prošle godine spominjao se kao mogući ministar branitelja. Bio je zapovjednik vojarne u Požegi, zapovjednik Dočasnike škole Jastrebarsko, te Učilišta kopnene vojske Črnomerec u Zagrebu. Obnašao je i dužnost načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu.

U lipnju 2012. umirovljen je u činu brigadnoga generala Hrvatske vojske. Zanimljivo, Tomaševićev dožupan Vedran Neferović (HDZ) u svibnju ove godine pretukao je novinara lokalnog portala Mladena Mirkovića u vrijeme dok je još bio gradonačelnik Požege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo