HANŽEKOVIĆ TUŽI PERNARA: / 'Bog me štiti od monstruma. Isuse, predajem imunitet u tvoje probodene ruke'

Image
Foto: Pixsell
16.11.2016.
18:38
Pixsell
VOYO logo

'Protiv mene je kaznenu prijavu podnio bogati odvjetnik koji se obogatio preko leđa najsiromašnijih - Marijan Hanžeković. Tužio me za klevetu, vjerujem da će me Bog zaštititi od tog monstruma i masona, on neka se uzda u đavla kojem služi (da će mi imunitet biti skinut), a ja Isuse Kriste predajem svoj imunitet u tvoje probodene ruke', napisao je Pernar na Facebooku.

Treba napomenuti kako se zastupnicima imunitet ne skida radi klevete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjednica MIP-a održat će se sutra u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hanžeković: Tužim ga zbog neprimjerenog rječnika

Pernar ističe da ga Hanžeković ne može tužiti dok god mu ne bude skinut imunitet i dodaje da su istina i pravda na njegovoj strani. Poručuje da je Hanžeković 'delegat Sotone' koji u posljednjih pet godina vrijeđa njega.

'Sad kad sam ja rekao istinu o njemu, on je uvrijeđen. Za sve laži koje je on o meni napisao, neće mi se ispričati', rekao je Pernar za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hanžeković je tužbu podigao zbog Pernarove izjave u Dubrovniku, kada je rekao da je on monstrum i još štošta drugo, potvrdio je odvjetnik za Index.hr .

Nakon objave prvog statusa vezanog uz tužbu, Pernar je na svom Facebook profilu objavio i poveznice na tekstove na portalima koji pišu o Hanžekovićevoj tužbi, uz objavu 'Sotona opet napada'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar: Pernar je neodgojeno derište

Podsjetimo, u nedjelju je Ivan Pernar napustio studio u HRT-ovoj emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2', nakon samo 15 minuta gostovanja, a već idući dan je nakon samo 20-ak sekundi napustio studio Z1 televizije pod izgovorom 'da mu ne daju govoriti'.

Voditelj emisije 'Zoom' Željko Matić osvrnuo se na Pernarov postupak i nazvao ga 'neodgojenim derištem' .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pernar medije doživljava kao propovjedaonicu, odnosno saborsku govornicu, a mediju to nisu. Moja je funkcija kao novinara da pitam, ali i da brinem o kulturi javne riječi na mediju na kojem radi. Pernar misli da bi trebao trebao biti njegova propovjedaonica s koje on može govoriti o bilo kome što hoće, prozivati koga hoće, a da ga nitko pritom ne upozori na kulturu dijaloga. Ukoliko se hoće baviti takvim zanimanjem, neka promijeni zanimanje. Vjerske zajednice muče probleme s kadrovima pa će se tamo naći za Pernara mjesta. Pernara znam dosta dobro s Fejs prosjveda. ja sam mu među prvima dao medijski prostor još na Radiju 101 da govori. Tada je djelovao kao odrasli dječak, sada djeluje kao neodgojeno derište. Hrvatski sabor očito nije mjesto za odrastanje, pogotovo ne pravilno odrastanje. Bit će mi žao, ali sve ide ka tome da će gospodin Pernar nakon četverogodišnjeg mandata završiti kao huligan', rekao je Željko Matić u izjavi za Z1 televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LJUTITI PERNAR OPET NAPUSTIO TV STUDIO USRED EMISIJE: /

'Voditelj mi nije dao da kažem istinu o Stankoviću'

Image
LJUTITI PERNAR OPET NAPUSTIO TV STUDIO USRED EMISIJE: /

'Voditelj mi nije dao da kažem istinu o Stankoviću'

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo