NA DIJELU KRKA PREKINUT PROMET / Došlo je do prometne nesreće između Malinske i Krka: Gust je promet na većini hrvatskih cesta

Image
Foto: Marin Tironi/Pixsell

Povećana  je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika

22.8.2021.
9:15
Marin Tironi/Pixsell
VOYO logo

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC102 između Malinske i Krka kod mjesta Lakmartin, a obilazak je preko naselja Vrh i Kras, priopćio je Hrvatski autoklub.

 Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC37 na Mostu Gromova u Sisku prekinut je promet iz Zagrebačke ulice na Novi most. Obilazak je gradom na Stari most.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj i A7 GP Rupa-Diračje u smjeru Slovenije, Krčkom mostu, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, a tijekom dana gust se promet očekuje i na Istarskom ipsilonu u smjeru GP Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima i na većini graničnih prijelaza.

Između Lučkog i Bosiljeva gust promet

A1 Zagreb-Split-Ploče: na naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja. Povećana  je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika.
 Zbog prometne nesreće na čvoru ZADAR 1 u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h jednim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Granični prijelaz (GP) Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo