HAK UPOZORAVA VOZAČE: / 'Autocestom A3 kod Ivanić Grada luta srna!'

Image

Zbog uočene srne unutar ograde autoceste A3, kod čvora Ivanić Grad, vozi se uz ograničenje brzine.

20.4.2016.
8:09
VOYO logo

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici i dijelu Slavonije, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i tunela Sveti Rok; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Nove Gradiške i A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica, izvijessrtio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila, zbog bure, otvorena jedržavna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga promet je zabranjen za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na dionici između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i za II. skupinu: dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova.

Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Na autocesti A1, kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Na autocesti A7 od čvora Križišće prema čvoru Hreljin u smjeru Zagreba vozi se jednim kolničkim trakom. Danas do 21 sat zbog radova na informatičkoj infrastrukturi MUP-a bit će otežan i usporen promet preko graničnih prijelaza, uz moguće zastoja i čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

U prekidu je katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo