'Premijer se skriva' /

Grmoja: 'Šapuće se da je Ramljak bio zaposlen u Texo Managementu i nakon što je postao povjerenik'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Zanima me što će sada napraviti premijer Plenković i hoće li se prestati skrivati iza ministrice Dalić i Ante Ramljaka', objavio je Nikola Grmoja

19.2.2018.
14:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta objavio je putem Facebook stranice da se "sve glasnije šapuće da je Ramljak bio prijavljen i zaposlen u Texo Managementu i nakon što je postao povjerenik i da je angažirao tvrtku u kojoj je u trenutku angažmana bio zaposlen".

"To se neće još dugo moći skrivati, a kako bi javnost dobila odgovor kao zastupnik građana jutros sam postavio zastupničko pitanje. Zanima me što će sada napraviti premijer Plenković i hoće li se prestati skrivati iza ministrice Dalić i Ante Ramljaka!", objavio je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, afera je izbila nakon što je otkriveno da Ramljakova tvrtka Texo Management kao podizvođač AlixPartnersa zarađuje 250.000 kuna tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tematskoj sjednici saborskog Odbora za gospodarstvo Ramljak je prošli tjedan rekao u Agrokoru radi na ugovor o djelu te da ne zna kada je prestao njegov radni odnos s Texo Managementom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo