Vila u procesu upisa / Grad Karlovac prodaje vilu u kojoj je donedavno bio vrtić Ledo? U gradskoj upravi kažu da su sve opcije otvorene

Image

Iako se u gradskim kuloarima već naveliko barata imenom novog vlasnika vile u kojoj je donedavno bio vrtić Ledo, zgrada u jednom od najljepših dijelova Karlovca formalno još nije ponuđena na prodaju. Štoviše, ne zna se, barem po odgovoru iz Grada, ni hoće li ju prodavati jer još nisu riješili “papire” o vlasništvu.

5.5.2016.
9:45
VOYO logo

"Trenutno se pred zemljišno knjižnim odjelom Općinskog suda u Karlovcu vodi predmet radi upisa predmetne nekretnine u zemljišnu knjigu za korist Grada Karlovca kao vlasnika. Očekujemo da će taj predmet u kratkom roku biti riješen. Nakon okončanja tog predmeta, Grad Karlovac će, kao vlasnik predmetne nekretnine, razmotriti sve opcije vezane za tu nekretninu", kazala nam je glasnogovornica Ana Župančić Žunac.

Osim Leda, mnogima “apetiti” rastu i pri pogledu na Park, odnosno, susjednu vilu u Lopašićevoj. Iako se nagađa da će i ona dobiti novog vlasnika, ta zgrada, još je izvjesnije, neće tako skoro “na bubanj”. Tamo će, bar do daljnjeg, “stanovati” vrtićki mališani i njihove tete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče vrtića Park, nije se razmatralo da bi se zatvarao taj vrtić u ovom trenutku", odgovorila je Župančić Žunac.

Više pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo