Grabar Kitarović odgodila aktivnosti zbog viroze, a za vikend ima važan sastanak

Iz izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović medije su obavijestili da je HDZ-ova predsjednička kandidatkinja odgodila planirani posjet Bjelovaru i Križevcima zbog viroze.

7.11.2014.
12:54
VOYO logo

Bivša predsjednica HSP AS Ruža Tomašić potvrdila je Hini kako se ovog vikenda sastaje odvojeno s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom te predsjedničkom kandidatkinjom te stranke Kolindom Grabar Kitarović.

"Ne vjerujem da je Karamarko osobno imao svoje prste u događajima koji su prethodili mojoj ostavci i rušenju HSP AS te ga stoga i namjeravam pitati kako vidi daljnju suradnju sa mnom", kazala je Tomašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolindi Grabar Kitarović iznijet će zamjerke

U razgovoru s Grabar Kitarović će, kaže, ponoviti kako podupire njezinu predsjedničku kandidaturu, ali će joj iznijeti i zamjerke koje ima na kampanju. Glavna zamjerka, ističe, odnosi se na to što nije javno, na početku, obznanila svoj status u NATO-u.

"Koji joj je savjetodavac kazao da tako nešto prešuti? Hrvatski građani trebali su od početka znati istinu", kaže bivša predsjednica HSP AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkada je podnijela ostavku na mjesto predsjednice i otišla iz HSP AS sličnih je ponuda za "razgovor uz kavu" bilo, kaže, dosta. Jedna od njih posredno je došla i od same čelnice građanske inicijative U ime obitelji Željke Markić.

"Do kraja godine samo ću ispijati kave, a tek od Nove godine odlučit ću o daljim potezima", kaže Tomašić koja još uvijek ne može potvrditi namjerava li se upustiti u osnivanje nove stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo