enogastronomska manifestacija / Gourmet 2016: Od vegefesta, preko delicija najboljih restorana do 'domaće' hrane

Image
Foto: Varazdinski.hr

Četvrto izdanje enogastronomske manifestacije Gourmet ove će se godine Varaždincima i svim gostima i turistima predstaviti zaista bogatim trodnevnim programom.

25.5.2016.
13:22
Varazdinski.hr
VOYO logo

'Gourmet Varaždin 2016' - koji zajedno organiziraju Grad Varaždin, Varaždinska županija, Turistička zajednica Grada Varaždina i Gradska tržnica - traje od petka do nedjelje - 3., 4. i 5. lipnja - na Kapucinskom trgu, a ove godine nudi i neke novitete.

- Htjeli smo spojiti moderno s tradicionalnim pa tako prvi put ove godine organiziramo i sajam veganske hrane i zdravog načina života - najavio je Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da će na ovogodišnjem Gourmetu sudjelovati desetak restorana iz Varaždinske županije, kojima će se pridružiti i oni međimurski, a pregovara se i s Krapinsko-zagorskom županijom. Sve u svemu, može se očekivati od 15 do 20 restorana čiji će kuhari predstaviti svoja umijeća.

Varaždinski Gourmet prezentira najbolje restorane, a ujedno i najbolje kuhare, kazao je Damir Crleni, predsjednik Hrvatskoga kuharskog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo