Spas za radnike / Globalni igrač Infosys dolazi u Karlovac i preuzima višak inženjera iz Alstoma?

Image

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama koje pristižu iz Alstoma, odnosno odnedavno General Electrica, najavljeno otpuštanje 229 radnika među kojima je i 130 inženjera moglo bi imati sretan kraj.

29.3.2016.
14:55
VOYO logo

Naime, prema tim informacijama, u Hrvatsku stiže međunarodna korporacija Infosys koja u Karlovcu namjerava otvoriti urede, odnosno razvojni centar koji bi se bazirao upravo na inženjerima koji će postati višak u Alstomu.

Infosys globalni lider u poslovima konzaltinga, tehnologije i outsourcing rješenja s naglaskom na razvoj i implementaciju informatičke tehnologije.  Laički rečeno, Infosys svojim inovativnim rješenjima pomaže tvrtkama da rade lakše i brže avione, da proizvode aute koji bolje iskorištavaju energiju, bankama da lakše posluju u najudaljenijim zakutcima Zemlje. Bez obzira na djelatnost, Infosys čini tvrtke boljima i efikasnijima. Barem tako tvrde na svojim web stranicama. A da to treba uzeti za ozbiljno govore brojke: od tvrtke koju je 1981. s 250 dolara osnovalo  7 indijskih inženjera u Bangaloreu,  Infosys je dogurao do tvrtke za koju širom svijeta radi gotovo 200 tisuća ljudi, a zadnji kvartalni promet (Q3 2016.) iznosio im je 9,21 milijardi dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo