IDS-ova urbanizacija / Glamurozni kamp za Miletićevog tasta i turistički punkt za Nizozemce

Image
Foto: ipress.hr

Planom uređenja Prtloga definira se turističko razvojno područje ugostiteljsko-turističke namjene površine do 7,6 ha s najviše 380 ležajeva te zona sporta i rekreacije površine do 2 ha. Što se pak tiče Turističkog punkta Lovranci, plan pokriva područje od 1,79 ha na području Gondolića i omogućuje gradnju kampa s maksimalno 54 ležajeva te rekreativnim sadržajima.

7.11.2016.
13:07
ipress.hr
VOYO logo

Gradsko vijeće Labina je na svojoj posljednjoj sjednici, glasovima vladajuće IDS-ove koalicije, a uz protivljenje ili suzdržane glasove oporbenog SDP-a i nezavisnih vijećnika, donijelo Odluku o izradi Urbanističkog plana uređenja Turističkog razvojnog područja Prtlog 2 i usvojilo Urbanistički plan uređenja Turističkog punkta Lovranci.

Kako je iPress već ranije pisao, u doba kupnje zemljište je bilo negrađevinsko, da bi potom novi vlasnici dostavili zahtjev za urbanizaciju, što su im vladajući i omogućili. Zahtjev je bio na dnevnom redu prošlog saziva labinskog Vijeća, ali je povučen te je aktualiziran nakon izborne pobjede IDS-a i partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovom slučaju pročitajte na iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo