popio mu nekoliko piva / Gazda kafića iz Radićeve istukao vlastitog konobara

Image
Foto: RTL

Izgred se dogodio još u ljeto 2010. godine, a sudski epilog uslijedio je ovih dana. Gazda je nepravomoćno osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu od tri mjeseca, koja se neće primjeniti ako osuđenik u naredne dvije godine ne ponovi kazneno djelo.

13.1.2016.
19:00
RTL
VOYO logo

Karlovački ugostitelj star 40 godina istukao je u svojem kafiću u Radićevoj ulici vlastitog konobara 23. srpnja 2010. Gazda se sudu pravdao kako ga je iznervirao konobar jer mu je popio nekoliko piva koje mu uporno nije želio platiti, a konobar je pričao kako mu je te zgode odlučio dati otkaz jer je bilo problema s plaćom.

Vlasnik navodi kako je radnik samo skinuo pregaču i demonstrativno otišao iz lokala, demantirajući bilo kakav sukob, dok mladić tvrdi da je pretučen. Obje strane su na sud dovele svoje svjedoke, iako nije bilo nesporednih očevidaca ovog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su njihovi iskazi bili oprečeni, sud je imao težak zadatak utvrditi činjenice, a na kraju je povjerovao konobaru jer su ozljede na njegovom tijelu upućivale da je dobio batina, utvrdio ih je sudski vještak.

Obrazloženje presude i detalje cijelog slučaja pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo