'nemam opravdanja za te riječi' / Frontmen EODM-a se ispričao jer je optužio zaštitare Bataclana da su surađivali s teroristima

Image
Foto: AP

Jesse Hughes je iznio uznemirujuće optužbe protiv osiguranja u Bataclanu, klubu u kojem su tijekom njihovog koncerta islamisti ubili 89 ljudi. Kasnije se ispričao zvog svojih izjava za koje kaže da su 'neosnovane'

12.3.2016.
13:10
AP
VOYO logo

Frontmen grupe Eagles Of Death Metal, Jesse Hughes povukao je optužbe protiv osiguranja u Bataclanu, za koje je tvrdio kako su surađivali s teroristima koji su ubili 89 ljudi.

Image
ISTRAGA JOŠ U TIJEKU /

Pjevač Eagles Of Death Metal tvrdi da su redari u Bataclanu surađivali s napadačima

Image
ISTRAGA JOŠ U TIJEKU /

Pjevač Eagles Of Death Metal tvrdi da su redari u Bataclanu surađivali s napadačima

Hughes je u intervjuu za Fox Business Network rekao kako je prije nastupa saznao kako se 'šest ili više' zaštitara tu večer nije pojavilo na poslu. "Čini se prilično očito kako su imali razlog za to", rekao je frontmen EODEM-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kluba je njegove tvrdnje nazvala "suludim" i istaknula kako je hrabrost njihovih zaštitara te večeri mnogima spasila život.

Huges je kasnije na službenoj Facebook stranici benda poručio kako su te njegove izjave bile 'neosnovane' te se ispričao zbog svojih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponizno molim za oprost francuski narod, osoblje i osiguranje Bataclana, obožavatelje, obitelj, prijatelje i sve koji su se osjetili povrijeđenima ili uvrijeđenima apsurdnim optužbama koje sam iznio u intervjuu za Fox Business Channel. Moje pretpostavke da je itko povezan s Batacalanom imao ikakvu ulogu u napadima 13. studenog su neosnovane i neutemeljene, i ja preuzimam punu odgovornost za njih. One ne odražavaju stavove drugih članova benda niti bilo koga povezanog s Eagles of Death Metal. Sramota je stopostotno moja. Borim se s konstantnim noćnim morama i prolazim kroz terapiju kako bih shvatio ovu tragediju i ludost. Nisam sav svoj od tog 13. studenog. Shvaćam kako nema opravdanja za moje riječi, ali ako će išta vrijediti: iskreno mi je žao što sam ikoga povrijedio, uvrijedio ili optužio", stoji u objavi na Facebooku koju potpisuje Jesse Hughes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo