FOTO: /

Tisuće ljudi u redovima za Mirogoj

Iako je u Zagrebu uvedena posebna regulacija prometa, a ZET na groblja vozi izvanrednim linijama, gužvu Zagrepčani nisu uspjeli izbjeći.

1.11.2011.
18:20
VOYO logo

Unatoč posebnoj regulaciji prometa i uvođenju dodatnih linija autobusa za blagdan Svih Svetih, gužve prema Mirogoju u utorak nisu izbjegnute.

Građani su se vjerojatno više odlučili na autobus jer je prijevoz besplatan. Danas, ali i sutra će voziti izvanredne autobusne linije: Kaptol - Mirogoj, Kaptol - Krematorij, Kvaternikov trg - Srebrnjak, Dubrava - Miroševac i Dubec - Markovo Polje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će pojačane i tramvajske linije.

Podsjetimo, primjenjuje se posebna regulacija prometa. Promet je zabranjen Vlaškom od Palmotićeve do Bakačeve, Bakačevom i Cesarčevom, te Alejom Hermana Bolléa i Mirogojskom od kružnog toka do Remetske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne prometuje se ni Alejom Tišine, Oporovečkom od Ljubijske do Al.B.Jurišića, Grižanskom od Deanovićeve do Oporovečke, te u Novačkoj od Potočke do Ulice Pesteri. Zatvoren je i promet u Mirnoj ulici i Mramornom prilazu, te na raskrižjima Stara Oporovečka-Aleja Tišine i Oporovečka-Grižanska-Aleja Tišine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo