FOTO: / Prepone i broševi posvađali i umirovljenike

Nakon mladih iz HDZ-a, performance su u nedjelju izveli i mladi SDP-a. Braneći Milanovićeve prepone napali su Jacine broševe.

28.3.2010.
20:26
VOYO logo

Kako bi odgovorili na prosvjed koji je u subotu na zagrebačkom Iblerovom trgu održala mladež HDZ-a, upozoravajući na informaciju da Zoran Milanović zbog problema s preponama ne boravi u Saboru a za to prima plaću, u nedjelju su se na Trgu bana Jelačića pojavili mladi SDP-a.

Oni nisu vježbali. Naoružani kartonskim broševima s likom premijerke Jadranke Kosor, nosili su transparent s natpisom I 320.000 nezaposlenih bi nosilo broš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako na HDZ-ovoj u subotu tako se i na SDP-ovoj "zabavi" u nedjelju pojavila druga strana. Mladi vladajuće stranke odjeveni u vatrogasce donijeli su parole o vatrogasnim vozilima aludirajući na aferu Daimlera. "Živjela juha!!!" i "Vatrogasna vozila 185.000.000!", izvikivali su mladi HDZ-oci.

No dok su se mladi prepucavali na svoj način, umirovljenici su krenuli u žestoku "bitku". Svađa je bila toliko žestoka da je zasjenila mlade, a oni iz SDP-a su među starije poslali predstavnika za mirenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaj ti znaš, ja sam u HDZ-u...", "Ma oni su lopovi", "Velika je sad Jadranka. Prije je stalno hodala za Sanaderom, već sam mislila da su ljubavnici", tim i sličnim rečenicama svaki je branio svoju stranku, pišu 24sata.

Nadobudna stranačka mladež nije ih uspjela smiriti. Razišli su se nakon 20 minuta, a krug zagovornika stranaka među umirovljenicima se širio i potrajao u raspravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201003270164006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo