FOTO: / Bandić s ogromnom 'šljivom' na oku!

9.2.2012.
14:01
VOYO logo

Gradonačelnik Ptuja Štefan Čelan s maškarama je posjetio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u zgradi Poglavarstva, te mu uručio poziv na 52. kurentovanje u Ptuju. Pridružio im se i slovenski veleposlanik Vojko Volk.

No, unatoč šarenim maškarama, najviše je pozornosti plijenilo često viđeno lice u Poglavarstvu. Naime, gradonačelnik Grada Zagreba, kao što se da primijetiti s fotografija ima problema s lijevim okom - poluzatvoreno je zbog ogromne plavice. No, čini se da mu to nije narušavalo dobro raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O porijeklu 'šljive' na Bandićevom oku nema pouzdanih informacija, a čak i njemu ponajbliži suradnik iz Poglavarstva kaže da ne zna što mu se točno dogodilo pa je novinarima ispričao dvije verzije.

'Siguran sam da ga nitko nije udario'

"Ja sam primijetio danas isto da ima plavicu, ali sam prije četiri dana vidio i da mu je oko jako crveno, valjda od prehlade. Mislio sam - možda ga je svrbjelo i boljelo pa je trljao i pojavio se podljev. Samo sam to znao kad su me novinari nazvali, pa sam pitao ove gore iz njegovog ureda. Njima je Bandić rekao da se pokliznuo jutros na trčanju i pao. Dok im je to govorio, nasmijao se, tako da ja mislim da se on zafrkava!", kaže nam Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazao je i kako će na utakmici malog nogometa večeras dati izjavu o tome pa ćete sve znati. Jedino sam siguran da ga nitko nije udario, jer bi mi prvi za to znali", kaže Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo