VELIKI TRGOVAČKI LANCI / Fortenova grupa uklanja sva pića koje proizvodi Coca Cola. Doznali smo što će učiniti Lidl i Kaufland

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Fortenova grupa je odlučila samoinicijativno povući sva pića koja proizvodi Coca Cola. Sa svojih polica su ih tako uklonili Konzum, Tisak, Velpro i Roto. Za RTL su se oglasili iz Kauflanda i Lidla

8.11.2023.
17:26
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Državni inspektorat (DIRH) ranije danas je priopćio da je tvrtki Coca-Coli Hrvatska zabranio stavljanje na tržište i naredio povlačenje suspektnih proizvoda zbog sumnje da pića nakon čijeg je konzumiranja više osoba zatražilo liječniku pomoć nisu sigurna.

Oglasili su se i iz tvrtke, poručili da njihova interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji, ali da povlače seriju Coca-Cola Original Taste od pola litre u plastičnoj ambalaži te dvije ograničene serije Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate od 330 mililitara u staklenoj ambalaži, proizvedenog 11. listopada 2023. s rokom trajanja do 11. travnja 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortenova grupa je odlučila samoinicijativno povući sva pića koja proizvodi Coca Cola. Sa svojih polica su ih tako uklonili Konzum, Tisak, Velpro i Roto.

Image
OGLASILA SE POLICIJA /

I u Splitu zabilježena trovanja? Istražuje se slučaj od 20. listopada, a i danas jedan muškarac osjetio tegobe

Image
OGLASILA SE POLICIJA /

I u Splitu zabilježena trovanja? Istražuje se slučaj od 20. listopada, a i danas jedan muškarac osjetio tegobe

Iz Kauflanda su za RTL priopćili koje proizvode oni povlače sa svojih polica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema odluci Državnog inspektorata iz prodaje povlačimo Coca-Cola Original Taste 500 ml PET s EAN kodom 54491472, s datumom proizvodnje 11.10.2023., s rokom trajanja do 11.04.2024., dok Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml nemamo niti smo imali u našem asortimanu".

Za RTL su se oglasili i iz Lidla:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Lidla Hrvatska su poručili da će bez odgađanja postupiti po uputi Državnog inspektorata i sanitarne inspekcije i maknuti s polica proizvod Coca Cola 0,5 PET bez obzira na rok/LOT.

Također želimo istaknuti da 'Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330' nismo imali u prodaji, poručili su iz Lidla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Od jučer zaprimljena još 4 bolesnika, nema mjesta panici. Institucije istražuju tko je objavio krivotvorene izjave'

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo