Stone Legend CopperLUX /

Fine, ukusne, mmmmm… nikad slasnije palačinke

Image
Foto: PROMO

Palačinke vole svi, mali i veliki. Slatke, slane, manje, veće, nebitno je, palačinke su palačinke!

21.5.2018.
15:32
PROMO
VOYO logo

Ali, samo pečenje ponekad može biti muka – lijepljenje za tavu, velika količina ulja, struganje, čišćenje. Mora li zaista biti tako?

Otkrijte lakoću i jednostavnost pečenja palačinki sa samo kapljicom ulja u Delimano Stone LegendCopperLUX tavi za palačinke koja od 17.5. do 30.6. 2018. može biti vaša po posebnoj cijeni od 99,90 kn!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno ste već čuli za Delimano Stone Legend liniju posuđa. A sad je tu i poseban dodatak, bakar. Premaz sa česticama pravog kamena vašim će palačinkicama pružiti savršeni tradicionalni okus, a bakar pruža još bolju provodljivost topline kako biste što prije mogli uživati u svojim najukusnijim palačinkama. A to sve sa samo kapljicom ulja kojom trebate premazati tavu. I to je dovoljno! Nema više struganja, nema prijanjanja, a tavu možete koristiti na svim, ali baš svim vrstama štednjaka.

A čišćenje… zaista je jednostavno! Svoju Delimano Stone Legend CopperLUX tavu za palačinke samo obrišite mekanom stranom spužvice i to je dovoljno…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, zahvaljujući svojoj bakrenoj boji, ova će se tava savršeno uklopiti u sve kuhinje i zasigurno postati najbolji saveznik u pripremanju ukusnih jela, vama i vašim najdražima.

U njezinu praktičnost uvjerio se i naš poznati chef, Tomislav Špiček."Palačinke skaču kao ribice! Uz CopperLUX tavu manje ćete stajati uz štednjak zato jer se ona brže zagrijava", izjavio je omiljeni član žirija popularne emisije 3, 2, 1 – kuhaj!

Poigrajte se okusima, dodatcima, začinima i napravite najukusnije i najbrže palačinke… ikad! Iskoristite ovu posebnu ponudu i razveselite sebe ili svoje najdraže Delimano Stone Legend CopperLUX tavom za palačinke koja od 17.5. do 30.6. 2018. može biti vaša po cijeni od 99,90 kn!

Delimano Stone Legend CopperLUX tavu za palačinke potražite u svim Top Shop i Dormeo home trgovinama, na Delimano webshopu te kod ekskluzivnih Top Shop partnera – Plodine, Kaufland, KTC, Elipso, Pevec, Tommy  i Konzum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis prodajnih mjesta potražite na Delimano stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo