'Evo sad smo se baš tu iza ćoška potukli'

'Gospoda koja se bave anketama u CRO Demoskopu i sličnim agencijama očito se šale i prave čitavu javnost, da ne kažem, blesavom.

4.7.2014.
16:42
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je u Osijeku uoči početka sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke i najnovije rezultate istraživanja CRO demoskop o popularnosti političkih stranaka, prema kojima HDZ ima potporu 23,1 posto birača, a SDP 19,1 posto.

'Gospoda koja se bave anketama u CRO Demoskopu i sličnim agencijama očito se šale i prave čitavu javnost, da ne kažem, blesavom. Pobijedili smo na izborima sa 12 posto razlike, a sad se opet suočavamo da je to samo 3 posto razlike. Oni kao da su prespavali izbore. Mislim da je to loša referenca za njihovu budućnost. Ne znam s kim će oni raditi u budućnosti ako su se ovako nestručni i neprofesionalni pokazali u posljednje dvije i pol godine. Neka javnost prosudi' poručio je Karamarko, koji se ne slaže niti s ocjenom Svjetske banke kako je aktualnom stanju u državi doprinijelo i to što strukturalne probleme nije uspjela riješiti niti jedna hrvatska Vlada, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je istaknuo kako su Vlade kojima su na čelu bili Franjo Gregurić i Nikica Valentić bile 'vrlo kvalitetne, a možda i Vlada Zlatka Mateše'.

Čvrći i jači nego ikada

'Imali smo i HDZ-ovu Vladu koja je Hrvatsku uvela u EU završivši teške šestogodišnje pregovore. Slažem se s ovim što su rekli za aktualnu Vladu, da je bez vizije, lidera i kvalitetnih ljudi jer to samo potvrđuje ono što mi pričamo već 2,5 godine', rekao je Karamarko uz kojeg je bio i glavni tajnik stranke Milijan Brkić, s kojim je navodno u posljednje vrijeme u velikim sukobima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Evo sad smo se baš tu iza ćoška potukli, pa smo izašli pred vas da ne bude pred vama. Dosadile su nam već te gluposti i serija napisa kao u meksičkim sapunicama, što je očito u funkciji pokušaja dezavuiranja naše stranke i odnosa u stranci. Čvršći smo i jači nego što smo ikada bili, o čemu svjedoče naše tri pobjede u zadnjih godinu dana, a svjedočit će i dvije pobjede u sljedećih godinu dana', zaključio je Karamarko.

Karamarko nije želio komentirati tvrdnju premijera Zorana Milanovića kako će sada, nakon što je HDZ pobijedio na izborima u Vukovaru, sigurno i natpis HDZ biti na ćirilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo sa SDP-om nema koaliranja

'To je izrekao jedan duhoviti čovjek, poznat po mnogim takvim izjavama. Ne bih ga komentirao, jer mislim da su građani dosta toga o njemu rekli', kazao je Karamarko, dodavši kako se središnjica stranke neće petljati lokalnoj organizaciji oko sklapanja postizbornih koalicija. Istaknuo je da jedino s SDP-om neće koalirati. http://www.jutarnji.hr/karamarko-u-osijeku-s-vasom-brkicem--evo-sad-smo-se-bas-tu-iza-coska-potukli-/1203759/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo