IZAZVAO PRIJEPOR / Objavljena snimka: Pogledajte kako je izgledao famozni susret Grabar-Kitarović i Dačića

Image
Foto: UN/Screenshot

Kurtoazni susret i pozdrav na hodniku okarakterizirati kao bilateralni susret smatramo nepristojnim i nekorektnim", priopćili su jučer iz Ureda predsjednice

25.9.2019.
11:52
UN/Screenshot
VOYO logo

Na internetskim stranicama UN-a objavljena je snimka famoznog susreta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i srpskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića na kojoj se pozdravljaju i pružaju jedno drugom ruku.

Naime, srpsko Ministarstvo vanjskih poslova objavilo je jučer da se Kolinda Grabar Kitarović u New Yorku susrela s Dačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepristojno i nekorektno

Na tu objavu odmah je žurno reagirao Ured predsjednice Grabar-Kitarović i demantirao kako se radilo o bilateralnom susretu. 

"Naime, kurtoazni susret i pozdrav na hodniku okarakterizirati kao bilateralni susret smatramo nepristojnim i nekorektnim", priopćili su jučer iz Ureda predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

A kako je izgledao taj susret u UN-ovoj dvorani s kojim se Dačić pohvalio, a Ured predsjednice smanjio njegovu važnost možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi da, u biti, nije bilo nikakvog sastanka nego su se njih dvoje samo rukovali i razmijenili nekoliko riječi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo