POLICIJA NA TERENU /

Nakon dvije, evakuirana i treća škola u Varaždinu. Ravnateljici dojava o bombi stigla na mail

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kako doznajemo policija je na terenu, a učenici i ostalo osoblje su evakuirani.

8.10.2024.
8:53
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

10.20 - Nakon što su oko osam sati evakuirane Srednja strukovna škola i Gospodarska škola Varaždin zbog dojave o bombi, nova informacija policije je da je dojava o bombi stigla i na Graditeljsku, prirodoslovnu i rudarsku školu, piše Varaždinski.hr.

Potvrdili su im to iz PU varaždinske te naglasili da su evakuirani učenici i zaposlenici s Rudarske škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8.53 - Dvije strukovne škole u Varaždinu evakuirane su zbog dojave o bombi. Kako doznajemo, obavijest je dobila ravnateljica škole mailom te je odmah obavijestila županiju i policiju.

Zgrada je evakuirana, a na terenu je pirotehnički tim koji pretražuje školu. O svemu se oglasila i Varaždinska županija priopćenjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas oko 8 sati Gospodarska škola Varaždin zaprimila je e-mail s porukom da je u školi postavljena bomba. Ravnateljica Gospodarske škole Jasminka Kelemen o tome je obavijestila policiju i osnivača škole, Varaždinsku županiju. Policijski službenici PU varaždinske poduzimaju sve po protokolu.

Svi učenici su u pratnji djelatnika škole i policijskih službenika organizirano napustili zgradu škole te su na sigurnom. Zbog blizine Srednje strukovne škole Varaždin, učenici i djelatnici te škole su također po uputi policije organizirano napustili zgradu. Policija osigurava obje školske zgrade."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo