'poštovana porodico...' / Esihini ljudi 'razotkrili' Pupovca: biračima na riječkom području slao točne upute za koga glasati!

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Vijesti.hr

Milorad Pupovac, saborski zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke, prema dostavljenom dokumentu, na riječkom području je sugerirao ljudima za koga da glasaju

21.5.2017.
22:22
Jurica Galoic/PIXSELL/Vijesti.hr
VOYO logo

U nedjelju navečer smo došli u posjed dokumenta kojeg su poslali Esihini ljudi.

MiloradPupovac, saborski zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke, prema dostavljenom dokumentu, na riječkom području je sugerirao ljudima za koga da glasaju, točnije naveo je imena onih koji će 'voditi brigu o jednakosti Srba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovana porodico,

Birajte kandidate i kandidatkinje SDSS-a za Vijeće općine Viškovo, Vijeće Vrbovskog te vijeća Rijeke i Primorsko-goranske županije, koji se nalaze na listi SDP-a i partnera. U Viškovu birajte Sanju Udović za načelnicu! U Vrbovskom birajte zajedničkog kandidata za gradonačelnika Marijana Račkog i Anđelku Mamulu kao njegovu zamjenicu! Birajte Vojka Obersnela za gradonačelnika Rijeke i Zlatka Komadinu za župana, a za njegova zamjenika, iz redova Srba, Petra Mamulu", piše o poslanom pismu potpisanog od strane Milorada Pupovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vijesti.hr

(Foto: Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo