strategija /

Esih napokon prelomila i kreće u utrku za gradonačelnicu, HDZ zbog toga u bitku za Zagreb šalje Mikulića i Brkića?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Esih će ići sa svojom nezavisnom listom i računaju upravo na birače HDZ-a i one konzervativnije koji su nezadovoljni dosadašnjom politikom stranke u glavnom gradu

15.3.2017.
8:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Konzervativna saborska zastupnica Bruna Esih napokon je prelomila i odluka je pala da se natječe za gradonačelnicu Zagreba, piše Večernji.

Esih će ići sa svojom nezavisnom listom i računaju upravo na birače HDZ-a i one konzervativnije koji su nezadovoljni dosadašnjom politikom stranke u glavnom gradu. Kako stvari stoje, javno će objaviti svoju kandidaturu idućeg tjedna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ će za gradonačelnika kandidirati Andriju Mikulića, šefa zagrebačke organizacije, ali uz potporu i jako pojačanje u liku Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

HDZ-ova strategija za Zagreb vjerojatno je potaknuta saznanjem da Esih sigurno ide u kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu te da već sastavlja i svoju nezavisnu listu za Zagreb, a do toga dolazi nakon što nisu uspjeli pregovori oko njezina eventualnog stavljanja na listu HDZ-a za Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo