Odsad redovna linija /

Emiratesov premijerni izravni let iz Dubaija za Zagreb sletio na 'Tuđmana'

Image
Foto: Emirates.com

Jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, Emirates, od danas direktno leti na relaciji Dubai - Zagreb

1.6.2017.
14:24
Emirates.com
VOYO logo

Prvim izravnim letom kompanije Emirates u četvrtak je iz Dubaija u Zagreb doputovalo 360 putnika iz 16 zemalja svijeta, a nakon slijetanja predstavnik te kompanije istaknuo je zadovoljstvo obavljenim letom, izrazivši očekivanje da će ta cjelogodišnja i svakodnevna linija biti uspješna i letovi dobro popunjeni.

Na inauguracijskom letu, koji je u zagrebačku Zračnu luku 'Franjo Tuđman' sletio danas oko 12.15 sati, bio je i ministar turizma Gari Cappelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emiratesova linija Dubai - Zagreb, na kojoj će letjeti Boeing 777,bit će dnevna. Povezat će to dvije zemlje i dovesti u Hrvatsku brojne turiste kao i ponuditi poslovne prilike za obje zemlje, istaknuli su ministar Cappelli i čelnik Emiratesa Timothy C. Clark, koji su se sastali u Dubaiju.

Image
Foto: Emirates.com

Jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, Emirates, od danas direktno leti na relaciji Dubai - Zagreb. Na inauguracijskom letu, koji je u zagrebačku Zračnu luku 'Franjo Tuđman' sletio danas oko 12.15 sati, bio je i ministar turizma Gari Cappelli.

Emiratesova linija Dubai - Zagreb, na kojoj će letjeti Boeing 777, bit će dnevna. Povezat će to dvije zemlje i dovesti u Hrvatsku brojne turiste kao i ponuditi poslovne prilike za obje zemlje, istaknuli su ministar Cappelli i čelnik Emiratesa Timothy C. Clark, koji su se sastali u Dubaiju.

Predstavnici Emiratesa i ministar turizma RH Gari Cappelli. Izvor: Emirates.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo