EKIPA NA FEJSU NEMILOSRDNO SE SPRDA SA SPLITSKIM METROOM: / Nazvali ga 'retro' i usporedili s londonskom podzemnom

Image
Foto: Kopilica LIVE/Facebook

Stanovnici Kopilice na Facebooku su usporedili splitski 'metro' s poznatom londonskom podzemnom željeznicom

2.7.2019.
8:44
Kopilica LIVE/Facebook
VOYO logo

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana splitski "metro" ponovno započeo s radom, tako da vlak povezuje centar Splita s Kopilicom, ekipa na Facebook stranici "Kopilica LIVE" pozabavila se usporedbom londonskog i splitskog. Priložili su sliku karte jednog i drugog metroa uz ironični komentar: "Evo da se ne izgubite u našem metrou".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Retro metro

O totalnom fijasku splitskog "metroa" jučer je pisala Slobodna Dalmacija koja je pokušala doznati zašto je na putu do Kopilice klimatizirani brzi vlak zamijenjen starim, jednodijelnim motornim vlakom koji je poznat i kao "šveđanin". "Budući da raspolažemo jednim novim vlakom serije 7023 koji vozi na relaciji Split – Split predgrađe i obrnuto, na kojemu se prekjučer pokvario klimatizacijski uređaj, umjesto njega vozi dizelski motorni vlak serije 7122. U tijeku je uklanjanje kvara na novom vlaku, nakon čega će ponovno biti u prometu", objasnili su iz HŽ-a.

U međuvremenu, na Facebooku se stranica Kopilica LIVE nije propustila našaliti s ovakvim stanjem splitskog "metroa", nazvavši ga "retro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo