POVRATAK NAKON HORORA / Eagles Of Death Metal nastavljaju turneju - potvrđeni i Pariz i Zagreb

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ne vratiti se i ne završiti koncert nikada nije bila opcija. Veselimo se što ćemo se u veljači vratiti i nastaviti našu misiju širenja rock 'n' rolla diljem svijeta, kazali su

17.12.2015.
14:01
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Eagles Of Death Metal iduće će godine nastaviti europsku turneju te održati koncerte odgođene nakon masakra u Parizu.

"The Nos Amis turneja" uključivat će i povratak u francusku prijestolnicu, a svi koji su 13. studenog bili na koncertu u Bataclanu imaju pravo preuzeti besplatne ulaznice za nastup 16. veljače u Olympia Theatreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje besplatne ulaznice moći će preuzeti do 20. siječnja na istim prodajnim mjestima gdje su kupili ulaznice za koncert u Bataclanu. Nažalost, u vrijeme kada se bend vrati na turneju, dvorana Bataclan neće još biti otvorena.

Fanovi koji su kupili ulaznice za koncerte koji su sE trebali održati u Europi, uključujući zagrebački koncert u Tvornici Kulture, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Samo za fanove koji su imali kupljenu ulaznicu za ranije najavljeni datum (1. prosinca 2015.) svoju ulaznicu za EODM koncert koji će se održati 19. veljače 2016. u Tvornici Kulture mogu kupiti u pretprodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretprodaja putem INmusicovog web shopa počela je u četvrtak (17. prosinca) u 10 i trajat će 24 sata. Pretprodaja u prvih 24 sata vrijedi samo za one koji su kupili ulaznice za otkazani koncert. Svi ostali ulaznice po cijeni od 149 kuna mogu kupiti od petka. 

Suosnivač i frontmen EODM-a kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi iz Pariza su uvijek bili predivni prema nama te je tijekom proteklom mjeseca naša ljubav prema tom prekrasnom gradu i ljudima višestruko narasla. Iznimno su nas dirnule priče preživjelih i ozlijeđenih te onih koji su izgubili svoje voljene. Ne vratiti se i ne završiti koncert nikada nije bila opcija. Veselimo se što ćemo se u veljači vratiti i nastaviti našu misiju širenja rock 'n' rolla diljem svijeta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo