Velika Zaplijena / Dvojica Osječana uhićena zbog konzumiranja i preprodaje LSD-a, speeda i marihuane

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Temeljem sudskog naloga policijski su službenici obavili pretragu doma i drugih prostorije koje u Osijeku koristi 28-godišnjak

19.6.2018.
7:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 29-godišnji i 28-godišnji hrvatski državljani počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, izvjestila je PU osječko-baranjska, prenosi SiB.hr.

Tijekom lipnja 29-godišnjak je na području Osijeka od 28-godišnjaka kupio više od dvadeset grama droge amfetamin speed, više od pola grama droge dimetiltriptamin te kartonske izreske natopljene drogom LSD. Drogu je kupio za daljnju prodaju, a u svom je stanu 28-godišnjaku i omogućio konzumiranje droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temeljem sudskog naloga policijski su službenici obavili pretragu doma i drugih prostorije koje u Osijeku koristi 28-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli karticu s tragovima droge amfetamin speed, novčanicu s tragovima droge amfetamin speed, mobitel, PVC paketić s marihuanom težine veće od četiri grama, kutijicu s marihuanom težine veće od 30 grama, paketić sa stabljikama marihuane težine veće od tri grama, drobilicu, kutiju s tragovima marihuane i digitalnu vagu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 28-godišnjak posjedovao drogu radi daljnje prodaje. Također je 2016. godine 25-godišnjakinji omogućio trošenje marihuane. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo