Ako imate novaca /

Dvije vile, hotel, zemljišta: Država prodaje nekretnine vrijedne 37,5 mil. kn.

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Država se pokušava riješiti imovine koja se ne koristi

7.8.2018.
11:53
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za prodaju nekretnina u vlasništvu države, a među njima je i vila u Grškovićevoj, na zagrebačkoj Šalati, gdje je bila rezidencija bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

Vila u Grškovićevoj 13, iz koje je Mesić deložiran početkom 2017. odlukom Vlade, ima 350 četvornih metara, a početna cijena je 5,28 milijuna kuna. Zainteresirani kupci moći će je obići 23. kolovoza u 12 sati ili po dogovoru, navodi se u javnom pozivu objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva državne imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo državne imovine tu je vilu pokušalo prodati i početkom ove godine, uz početnu cijenu od 6,2 milijuna kuna.

Država nudi na prodaju i vilu na Pantovčaku, površine 675 četvornih metara, a početna cijena je 18,15 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglašena je i prodaja Hotela Iž u Zadru, po početnoj cijeni od 6,6 milijuna kuna. U nekretnini se nalazi bespravni korisnik s obitelji, protiv kojeg se kod Općinskog suda u Zadru vodi sudski postupak radi ispražnjenja apartmana 118, u zgradi Hotela Iž, a postupak nije pravomoćno okončan, navodi se u javnom pozivu. 

Prodaje se i nekoliko zemljišta. 

Rok za podnošenje ponuda je do 11. rujna 2018. do 10 sati. Najboljim ponuditeljem smatrat će se onaj koji ponudi najvišu cijenu, a ukoliko ponuditelj čija se ponuda prihvati odustane, gubi pravo na jamčevinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo