Letom iz Istanbula /

Dubrovačka zračna luka dočekala milijuntog putnika, čak dva tjedna ranije nego lani

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

'Brojke dosad su fantastične, imamo 20 posto povećanje prometa, a sada imamo milijuntog putnika ranije nego ikada', zadovoljno će direktor Roko Tolić

13.7.2017.
11:55
Grgo Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Milijunti putnik u Zračnoj luci Dubrovnik, Kanađanin Cameron Neil Smith sletio je u četvrtak ujutro na letu Turkish Airlinesa iz Istanbula, a ove godine milijunti putnik stigao je dva tjedna ranije nego lani.

"Brojke dosad su fantastične, imamo 20 posto povećanje prometa, a sada imamo milijuntog putnika ranije nego ikada. Ovaj mjesec ćemo imati oko 400 tisuća putnika, možda i više, a to nas trasira prema premašivanju brojke od dva milijuna putnika što bi se moglo dogoditi već u listopadu", rekao je direktor dubrovačke zračne luke Roko Tolić, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdio je i kako su nedavno otvorene ponude za 100 milijuna eura vrijedan natječaj za radove na zračnoj strani Zračne luke, te dodao kako su se javila dva velika konzorcija, Kolas i Strabag. ''Tko god bude izabran imat ćemo kvalitetnog izvođača'', rekao je Tolić.

Brojke o putnicima od početka godine najavljuju rast u odnosu na lani. Zračna luka Dubrovnik prošlu je godinu završila s 1,99 milijuna putnika, donosi Hina, a prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo