AJME, MAJKO... / Drama u Kaštelima zbog ljubomore: Čak 11 puta potopila fitness dvoranu jer je muž previše gledao u druge?

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

U presudi se navodi da je u jedanaest navrata krajem 2014. i početkom 2015. godine dolazila do dvorane za vježbanje te polijevala unutrašnjost prostorije za vježbanje vodom iz gume koja je bila spojena na hidrant susjedne zgrade. Time je natopila laminat i napravila štetu od gotovo 1400 eura

18.1.2024.
18:17
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Kaštelanka (43) nepravomoćno je osuđena na splitskom Općinskom sudu na osam mjeseci zatvora zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Ipak, iza rešetaka neće ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, na sudu se završila zbog krimena od prije gotovo deset godina kada je u više navrata "potopila" fitness dvoranu i to zbog navodne ljubomore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U presudi se navodi da je u jedanaest navrata krajem 2014. i početkom 2015. godine dolazila do dvorane za vježbanje te polijevala unutrašnjost prostorije za vježbanje vodom iz gume koja je bila spojena na hidrant susjedne zgrade. Time je natopila laminat i napravila štetu od gotovo 1400 eura.

Osuđena Kaštelanka je to tijekom suđenja negirala, no priznala je da je ometala trening te prijavljivala policiji nepropisno parkirana vozila žena koje su dolazile na trening. Kazala je i da je znala ući u sporni prostor i zatvoriti prozore te da je u tom razdoblju samo jednom ušla u prostor između ulaza i dvorane iako tada nije bila član.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UHITILI JE /

Muž ženi izlio pola litre vina u sudoper pa ga napala flaksericom i izvrijeđala: 'Je*em ti mater'

Image
UHITILI JE /

Muž ženi izlio pola litre vina u sudoper pa ga napala flaksericom i izvrijeđala: 'Je*em ti mater'

Oštećena vlasnica dvorane za vježbanje s druge strane tvrdi da je Kaštelanka natapala dvoranu zbog ljubomore, odnosno činjenice da je njezin suprug s balkona stana u zgradi nasuprot dvorane gledao žene kako vježbaju. Optužena Kaštelanka to je nazvala smiješnim i tvrdi da joj je zapravo smetala buka glazbe iz dvorane.

Na sudu su svjedočile dvije polaznice koje tvrde da su ju nekoliko puta vidjele kako drži gumu i polijeva unutrašnjost fitness centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osuđena Kaštelanka tvrdi da su to rekle jer su ljute na nju zato što im je ometala trening i prijavljivala ih zbog nepropisnog parkiranja. Branila se i da ona uopće ne zna spojiti gumu na hidrant, da je laminat već ranije bio oštećen te da je ranije bilo poplava zbog oborinskih voda pa je i garaža njezine obitelji poplavila.

Sud pak nije povjerovao u njezinu priču i njezine argumente nazvao neuvjerljivim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: S lisicama na rukama i kapuljačom na glavi, vlasnik osječke tvornice u kojoj je izbio ogromni požar doveden na ispitivanje

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo