Dosta je automobilskih gužvi, vrijeme je za revoluciju na dva kotača!

24.12.2012.
20:26
VOYO logo

Nakon godinu i pol djelovanja Sindikat biciklista konačno je našao prostorije. Kako su izvijestili članovi Sindikata, DOM - Dom održive mobilnosti na adresi Ribnjak 3 će biti mjesto na kojem će se okupljati sve udruge i građani zainteresirane za promjenu trenutne neodržive prometne politike koja se odražava u sve većim automobilskim gužvama, u sve manje željezničkih linija i sve skupljim kartama javnog prijevoza.

"Biciklisti shvaćaju da je loš odnos prema njima samo posljedica nedostatka vizije razvitka prometnog sustava u gradu i državi te je vrijeme da postanemo još glasniji u predstavljanju naših ideja promjene postojećih prometnih politika," rekla je Iva Kvakić iz Sindikata biciklista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi sakupio sredstva za stanarinu i uređenje prostora, Sindikat biciklista organizira i tulum "uDOMi" 28. prosinca u velikoj dvorani Jedinstva na kojem će svirati regionalne zvijezde Lollobrigida, bendovi u usponu Tigrova Mast i Dosh Lee te najbolje domaće DJ ekipe Jabbaton, Confusion i P.D.Ricco.

Tulum će trajati do zore, a sav prihod od tuluma ići će za namještanje novog sindikalnog prostora. Karte se u pretprodaji mogu nabaviti u Kino Europi i Dirty Old Shopu po cijeni od 30 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike