za svakog ponešto / Donosimo TOP 10 poslova tjedna: Zapošljavaju Zepter, Deceuninck, Strabag... Iskoristite priliku!

Image
Foto: Shutterstock

Provjerite koje smo poslove izdvojili ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom

29.8.2019.
16:00
Shutterstock
VOYO logo

Izdvojili smo TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna. Provjerite neke od najboljih poslovnih ponuda ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom.

Za pregled poslova pritisnite SLJEDEĆA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj poslovanja

Žito grupa, vodeća je poljoprivredna i prehrambena industrija u Slavoniji, koja broji više od 1.500 zaposlenika. MAŠTA d.o.o. jedno je od društava u sklopu Žito grupe, koje se primarno bavi djelatnostima u ugostiteljstvu i turizmu. Ključni nositelj sadržaja je Terra Negra Country Club, turističko - ugostiteljski kompleks koji se nalazi u Čepinu, a objedinjuje restoran, polivalentnu dvoranu te smještajne jedinice. Za vođenje Terra Negra Country Cluba traže odgovornu osobu s menadžerskim iskustvom u području ugostiteljstva i turizma, za rad na poziciji: voditelj poslovanja (m/ž) u Čepinu. Provjerite uvjete i način prijave u oglasu.

Administrator

Zepter International, multinacionalna je kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u više od 60 zemalja. Proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visoko kvalitetne proizvode i iz godine u godinu trudi se poboljšati kvalitetu života milijunima ljudi diljem svijeta. U svoj tim trenutno pridružuje novog člana na poziciji: administrator (m/ž). Traži se osoba koja ima srednju stručnu spremu, informatički je pismena, poznaje engleski jezik te voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u opisu, aplicirajte odmah.

Traže se djelatnici na čak 10 pozicija!

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 10 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, pravni referent (m/ž), administrator / tajnica (m/ž), recepcionar (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj.

Specijalist obračuna plaća

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj, zapošljava specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Ako imate SSS, VŠS - društvenog usmjerenja (prednost ekonomija, no nije uvjet), krasi vas trogodišnje iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji, a poznajete engleski jezik u govoru i pismu, dobro se služite računalom, proaktivni ste i organizirani, onda ne trebate puno čekati. Javite se.

Prodavači u Šibeniku i Zagrebu

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Šibeniku, te na dvije pozicije u Zagrebu (Westgate, Avenue Mall). Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se.

Voditelj ljudskih potencijala – HR manager

Deceuninck, globalno je aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera. Posluje u više od 90 zemalja i zapošljava više od 3.900 djelatnika. Za svoje poduzeće u Hrvatskoj traži kolege za radno mjesto: voditelj ljudskih potencijala – HR manager (m/ž) u Strmcu Samoborskom. Nudi vam se mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću s jasnom misijom, kao i atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Tražite baš takvu priliku? Javite se na ovaj natječaj.

Menadžer za promociju, organizaciju i prodaju banketnih svečanosti

Hotel Phoenix zapošljava menadžera za promociju, organizaciju i prodaju banketnih svečanosti (m/ž) u Sesvetama, u Zagrebu. Odlučite li se aplicirati, očekuje vas kompletna organizacija, promocija, prodaja banketnih svečanosti i drugih događaja u hotelu (organizacija vjenčanja, godišnjica braka, pričesti, krizmi, konferencija,...). Provjerite uvjete i pošaljite životopis ovom poslodavcu što prije.

Inspektor PR za trup ili strojarske sustave

Hrvatski registar brodova u Splitu zapošljava inspektora PR za trup ili strojarske sustave (m/ž). Ako imate zvanje mag. ing. brodogradnje ili mag. ing. strojarstva te ste svoje zanimanje 'izbrusili' četverogodišnjim iskustvom na poslovima klasifikacije i statutorne certifikacije brodova ili projektiranja, gradnje i održavanja brodova – prijavite se.

Voditeljica/voditelj prodaje i betonare

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, nudi priliku za zaposlenje na poziciji: voditeljica/voditelj prodaje i betonare Zagreb. Zadaci će vam biti prodaja i naplata transportnog betona i srodnih usluga, praćenje tržišta betona, izrada ponuda, rukovođenje osobljem zaposlenim na pogonu, redovito izvještavanje upravi te brojni drugi. Preduvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, poznavanje njemačkog/engleskog jezika u govoru i pismu, vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

Croatian Translator

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma.Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored te rad od kuće. Trebate tek znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

TOP 10 poslova ovog tjedna portal Vijesti.hr donosi u suradnji s portalom posao.hr, jednim od lidera među portalima koji nude oglase za zapošljavanje.

Sretno u pronalaženju posla!

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo