šibensko-kninska županija /

Dolijao serijski kradljivac pršuta i kobasica: Oštetio mnoge obitelji za tisuće kuna, provaljivao u sve i svašta…

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

Bosanac je uz gospodarske objekte i trgovine provalio čak i u aparat za kavu u autopraonici...

14.2.2022.
9:58
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U Policijskoj postaji Šibenik u dva navrata je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za počinjenje dvije serije teških krađa provaljivanjem, ukupno njih petnaest (od kojih tri u pokušaju) i jednu krađu.

Osumnjičenik je početkom mjeseca na području Dubrave i Donjeg Polja u Šibensko-Kninskoj županiji provaljivao u poljske kućice i krao sekundarne sirovine, alat i suhomesnate proizvode, od čega je dio i pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupna materijalna šteta je procijenjena na oko 13.400 kuna od čega je dio predmeta pronađen i vraćen vlasnicima. Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvijestila je šibensko-kninska policija.

Osim što je provaljivao u gospodarske objekte, 12. veljače je na području Šibenika provalio u ugostiteljski objekt i trgovinu nakitom, a pokušao je provaliti  u još jednu trgovinu nakitom te aparat za napitke u autopraonici iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta u ovim provalama je procijenjena na preko 20 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo